Dispositivos e acessórios
Prawn and saffron arancini
Preparação 45min
Total 25h
40 portions
Ingredientes
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine150 g
-
saffron1 pinch
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
Assembly
-
panko breadcrumbs130 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour6 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
-
cooked prawns cut into pieces (2 cm)280 g
-
eggs lightly beaten2
-
vegetable oil (approx. 750 g), to deep fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
124.1 mg
Proteína
3.9 g
Energia
328.9 kJ /
78.6 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli beef with lemon feta
30min
Chunky guacamole
10min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beef brisket chilli con carne
7h
Guinness beef pies
2h 15min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Frozen coconut Margarita
6h 5min