Dispositivos e acessórios
Steamed ginger pudding
Preparação 15min
Total 3h 5min
4 portions
Ingredientes
-
vegan butter for greasing (see Tips)
-
stem ginger (approx. 20 g)2 pieces
-
pitted dates150 g
-
filtered water2600 g
-
coconut sugar80 g
-
plant-based milk of choice180 g
-
wholemeal plain flour150 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
cream or custard, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.8 g
Energia
2101.8 kJ /
500.4 kcal
Gordura
18 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamington swiss roll
25h 40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Home-style sponge cake
2h 30min
Shortcrust pastry
5min
Chocolate nougat bars
2h 30min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Lemon tart
2h 15min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Date and nut loaf
1h 20min
Baked honey cheesecake
4h 20min