Dispositivos e acessórios
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Preparação 30min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
6.1 g
Energia
2580 kJ /
617 kcal
Gordura
47.3 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Strawberry Bavarois
6h
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Apple tart
1h
Limoncello Tarts
3h 15min
Piped Raspberry Mousse
1h
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Pear Frangipane
1h 30min