Versões compatíveis
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 90 g caster sugar
- ¼ orange, thin peelings of skin only
- 250 g plain flour
- 175 g unsalted butter, cold, diced
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 Tbsp water, chilled
- 1 medium egg, beaten
Filling
- 390 g double cream
- 2 Tbsp liquid glucose
- 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 25 g orange liqueur
- 85 g unsalted butter, diced
Serving
- 50 g honeycomb
- crème fraîche, for serving
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2580 kJ / 617 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Hidratos de carbono
- 41.6 g
- Gordura
- 47.3 g
Receitas alternativas
Cranberry Sauce
1h
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 Std.
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min