Dispositivos e acessórios
Chocolate and Sesame Ganache
Preparação 30min
Total 13h
12 portions
Ingredientes
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
206.3 mg
Proteína
11 g
Energia
3232 kJ /
772.5 kcal
Gordura
51.6 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
24.8 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spotted Dick Pudding
2h 45min
Chocolate Fondants
40min
Cherry Pie
12h 15min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Caramel Sauce
1h 30min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Pear Frangipane
1h 30min
Custard
15min
Lemon meringue tart
2h 30min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3h 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min