Meksykańska pasta z fasoli

Meksykańska pasta z fasoli

3.7 46 avaliações
Preparação 10min
Total 20min
8 porcji

Ingredientes

  • 200 g cebuli pokrojonej na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • 25 g smalcu
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego, pokruszona
  • 150 g wody ciepłej, przegotowanej
  • 600 g czarnej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy
  • 1 łyżeczka soli
  • ser cheddar do podania (50 g)
  • nachos do podania (500 g)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Proteína 7.2 g
Energia 1695 kJ / 405 kcal
Gordura 24.05 g
Fibra 4.53 g
Hidratos de carbono 40.03 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...