Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
ou 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1133 kJ / 271 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Hidratos de carbono
- 3.4 g
- Gordura
- 16.65 g
- Fibra
- 0.65 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Tarte Bourguignonne
1j 30 mnt
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min