Dispositivos e acessórios
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (opcional)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1047 kJ /
250 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork fillet with mustard
35min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h