Dispositivos e acessórios
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (opcional)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1047 kJ /
250 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Salmon tartare
10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork tenderloin parcels
1h
Aperol spritz sorbet
Ninguna valoración
Beef Stroganoff
1h
Berry foam
10min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Lobster Bisque
1h 50min
Beef Goulash
2h 45min