Dispositivos e acessórios
Veal in tuna sauce
Preparação 10min
Total 13h
8 portions
Ingredientes
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38.07 g
Energia
2814 kJ /
675 kcal
Gordura
58.1 g
Hidratos de carbono
0.05 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Challah
3h 10min
Asparagus Risotto
45min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Chickpea soup (Revithia)
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Russian salad
1h 15min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Seafood Risotto
40min