Dispositivos e acessórios
Veal in tuna sauce
Preparação 10min
Total 13h
8 portions
Ingredientes
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38.07 g
Energia
2814 kJ /
675 kcal
Gordura
58.1 g
Hidratos de carbono
0.05 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tapenade
10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Baba Ganoush
1h
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Caesar Dressing
10min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Mushroom cappuccino
25min
Creamy courgette soup
25min