Dispositivos e acessórios
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Preparação 15min
Total 15h
8 portions
Ingredientes
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
390.7 mg
Proteína
14.1 g
Energia
2284.5 kJ /
546 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cold Cravings
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 h 15 min
Caramel toffees
No ratings
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
No ratings
Red Velvet Cake
1 h 20 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 h
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 h 50 min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
No ratings
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 h
French Toast
No ratings
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 h 15 min