Dispositivos e acessórios
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Preparação 15min
Total 15h
8 portions
Ingredientes
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
390.7 mg
Proteína
14.1 g
Energia
2284.5 kJ /
546 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cold Cravings
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
High protein peanut banana shake
5min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Power Muesli
Nenhuma avaliação
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Cutter Beet Carpaccio
Nenhuma avaliação
Steel Cut Oats
35min
Mango sorbet
2min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min