Dispositivos e acessórios
Hummus with Peas and Beans
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
sesame seeds2 oz
-
cumin seeds2 tsp
-
frozen peas11 oz
-
olive oil divided, plus extra to garnish3 oz
-
water2 oz
-
sugar (opcional)2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
garlic cloves2
-
Greek yogurt1 oz
-
cannellini beans (approx. 15 oz) drained and rinsed, reserve a few beans to garnish1 can
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1070 kJ /
256 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch Box
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Carrot Top Pesto
5min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Steamed Whole Grain Bread
3h 25min
Sauerkraut
96h
Ancient Grain Bread
2h 30min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min