Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g oil
- 200 g pickled pearl onions, drained
- 600 g stewing steak, diced (2 cm), patted dry with paper towels
-
200
g malt beer (German, low-alcohol)
ou 200 g low-alcohol beer - 230 g water
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 2 Tbsp cranberry sauce
- 1 tsp mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g celeriac, diced (1.5 cm)
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 20 g cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Beef Stroganoff
1h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Chicken Cacciatore
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min