Dispositivos e acessórios
Onion bhaji
Preparação 25min
Total 45min
20 portions
Ingredientes
-
ajwain seeds (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)5 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
chickpea (besan) flour160 g
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
brown onions (approx. 500 g), cut into quarters3
-
oil for frying1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
96.6 mg
Proteína
2.1 g
Energia
531.5 kJ /
126.5 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Potato karakari
50min
Everyday Indian curry paste
30min
Chaat masala
10min
Cucumber and mint raita
30min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Rogani kumbh
45min
Coriander chilli chutney
5min
Rogan josh
1h 35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Beef madras
1h 30min
Roti
2h