Dispositivos e acessórios
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Vegetables
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
stale white bread torn in pieces50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
garlic cloves3
-
carrots cut in pieces300 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
300 g butternut squash, diced (3 cm)pumpkin flesh diced (3 cm)300 g
-
onions sliced300 g
-
olive oil50 g
-
water50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sweet potatoes diced (2 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)100 g
-
100 g fresh spinach leavesSwiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)100 g
Béchamel Sauce
-
whole milk500 g
-
butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1435 kJ /
343 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Root Vegetable Gratin
1h
Potato Curry
12h 50min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegetable Tart
1h 15min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min