Carrot, Pumpkin and Chard Pie

Carrot, Pumpkin and Chard Pie

3.9 17 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions

Ingredientes

Vegetables
  • vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
    25 g
  • stale white bread torn in pieces
    50 g
  • fresh coriander leaves only
    10 g
  • garlic cloves
    3
  • carrots cut in pieces
    300 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    5 g
  • pumpkin flesh diced (3 cm)
    300 g
    300 g butternut squash, diced (3 cm)
  • onions sliced
    300 g
  • olive oil
    50 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • sweet potatoes diced (2 cm)
    300 g
  • red peppers cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • Swiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)
    100 g
    100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
  • whole milk
    500 g
  • butter diced
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Nutrição por 1 portion

Energia 343 kcal / 1435 kJ
Proteína 9 g
Gordura 17 g
Hidratos de carbono 40 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...