Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 26.9 g
- Gordura
- 30.5 g
- Gordura saturada
- 5.5 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 170.7 mg
Receitas alternativas
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min