Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 26.9 g
- Gordura
- 30.5 g
- Gordura saturada
- 5.5 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 170.7 mg
Receitas alternativas
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1u.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min