
Dispositivos e acessórios
Risoni with salmon and spinach
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves (approx. 120 g)1
-
paprika2 tsp
-
olive oil20 g
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)3
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
dried risoni pasta170 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
lemon cut into wedges, for serving (optional)1
Nutrição por 1 portion
Energia
633.5 kcal /
2661 kJ
Proteína
33 g
Gordura
39.2 g
Hidratos de carbono
34.6 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
17 g
Sódio
577.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Quick and easy meals: Salmon
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia