Mexican one-pot pasta

Mexican one-pot pasta

4.0 266 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • cheddar cheese cut into pieces, to taste
    50 - 80 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • green capsicum deseeded and cut into pieces (3 cm)
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • small dried pasta (see Tips)
    300 g
  • canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • chipotle chillies in adobo sauce cut into pieces (see Tips)
    2 - 3
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • white sugar
    1 tsp
  • water
    600 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sour cream to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nutrição por 1 portion

Energia 498.8 kcal / 2094.8 kJ
Proteína 21.2 g
Gordura 11.1 g
Hidratos de carbono 73.1 g
Fibra 10 g
Gordura saturada 6.2 g
Sódio 1088.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...