
Dispositivos e acessórios
Mexican chicken stew
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
onion cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)2
-
olive oil30 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion salt1 tsp
-
sugar2 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water50 g
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
-
lime wedges, to serve (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
581.3 kcal /
2442 kJ
Proteína
36.7 g
Gordura
31.4 g
Hidratos de carbono
32.1 g
Fibra
14.1 g
Gordura saturada
6.6 g
Sódio
1224.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

3 cheers for chicken
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia