Dispositivos e acessórios
Mexican chicken stew
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
onion cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)2
-
olive oil30 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
onion salt1 tsp
-
sugar2 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water50 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
-
lime wedges, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1224.7 mg
Proteína
36.7 g
Energia
2442 kJ /
581.3 kcal
Gordura
31.4 g
Fibra
14.1 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
32.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
3 cheers for chicken
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken cacciatore
50min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Lamb and quinoa stew
1h
Tomato basil chicken stew
35min
Kimchi chicken
35min
Beef ragu
1h 25min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Thai red pork curry
35min
Quick chicken curry
35min
Quick massaman beef curry
40min