Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Proteína
- 11.9 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 29.5 g
- Fibra
- 1.3 g
Receitas alternativas
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Oysters Kilpatrick
15min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Sweet and sour pork ribs
35min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Mushroom sauce
20min
Chicken and sweet corn soup
30min