Dispositivos e acessórios
Fondant
Preparação 20min
Total 25min
1 Total recipe
Ingredientes
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting (see Tips)620 g
Colouring fondant
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
185.3 mg
Proteína
8.2 g
Energia
12442 kJ /
2962 kcal
Gordura
0.04 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
36.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
American-style pancakes
45min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Fairy doll cake
2h 20min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Fortune cookies
2h 5min
Rainbow Cake
2h 10min
Basic vanilla cupcakes
35min
Pinwheel biscuits
26h 40min