Dispositivos e acessórios
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Preparação 25min
Total 29h 10min
18 portions
Ingredientes
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
5.4 g
Energia
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dairy free
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Basic vanilla cake
55min
Giant doughnuts
2h 40min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Gravity cake
2h
Simple butter biscuits
3h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Too easy chocolate cake
50min