Dispositivos e acessórios
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Preparação 10min
Total 1h 30min
2 portions
Ingredientes
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
52 g
Energia
7229.5 kJ /
1728 kcal
Gordura
71 g
Hidratos de carbono
213 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Table for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Spring Rolls
40min
Beef Fajitas
1h
Veggie Rolls
45min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min