Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
ou dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 2.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Quiche Lorraine
45 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Dauphinoise Potatoes
50min