Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
ou dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 2.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Sicilian Iced Coffee
4 Std. 10 Min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h
Springtime Risotto
55min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 godz. 20 min
Shallot Tarte Tatin
2h
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1u.
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min