Versões compatíveis
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
- 50 g unsalted butter, soft
- 30 g honey
- 20 g mustard
- 10 g soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley leaves
- 400 g tomatoes, halved
- 150 g carrots, cut in pieces
- 100 g butternut squash, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 1 tsp dried oregano
- 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3778 kJ / 903 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 97 g
- Gordura
- 39 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Watercress Cake
1 Std. 10 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Red Cabbage
1 Std.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min