Dispositivos e acessórios
Whole cauliflower with pea purée
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
378 mg
Proteína
8.1 g
Energia
781.8 kJ /
186 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Guacamole
10min
Crunchy seeded broccoli
40min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Spring greens with grapefruit
30min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Pasta primavera
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Quinoa salad with mango salsa
1h