Dispositivos e acessórios
Asparagus and broad bean salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.2 mg
Proteína
12 g
Energia
1114 kJ /
265.3 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
3.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon niçoise salad
35min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Sicilian prawn salad
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Brown rice salad
40min