Dispositivos e acessórios
Cauliflower flammkuchen
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt¾ tsp
-
eggs2
-
ground black pepper¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
sour cream4 tbsp
-
red onion cut into rings½
-
bacon cut into cubes100 g
-
fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1062.9 mg
Proteína
15.7 g
Energia
903.5 kJ /
215.1 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto Cauliflower Breadsticks
55 Min
Prosciutto and basil egg cups
40 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Seeded sausage rolls
50 Min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Keto crackers
1 Std.
No potato salad
20 Min