Dispositivos e acessórios
Cauliflower flammkuchen
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt¾ tsp
-
eggs2
-
ground black pepper¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
sour cream4 tbsp
-
red onion cut into rings½
-
bacon cut into cubes100 g
-
fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1062.9 mg
Proteína
15.7 g
Energia
903.5 kJ /
215.1 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Keto bread rolls
1h 15min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
No potato salad
20min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Dairy and grain free wraps
45min
Almond chocolate mousse
35min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Cauliflower mash
25min
Keto crackers
1h
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min