Salmon niçoise salad

Salmon niçoise salad

4.7 60 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • water plus extra cold water for soaking
    500 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • new baby potatoes unpeeled and cut into quarters
    400 g
  • whole eggs washed (see Tips)
    4
  • skinless salmon fillets (approx. 800 g)
    4
  • olive oil for drizzling
  • ground black pepper to season
  • fresh green beans trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
    200 g
  • eschalot
    1
  • anchovy fillets
    4
  • caster sugar
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • olive oil
    20 g
  • cherry tomatoes ripe, cut into halves
    100 g
  • pitted black olives
    40 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
    2

Nutrição por 1 portion

Energia 665.1 kcal / 2793.6 kJ
Proteína 54.2 g
Gordura 42 g
Hidratos de carbono 15.9 g
Fibra 4.4 g
Gordura saturada 10.4 g
Sódio 1653.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...