Dispositivos e acessórios
Vienna sausages with split pea soup
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
634.1 mg
Proteína
18 g
Energia
1533.5 kJ /
365 kcal
Gordura
24 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oktoberfest
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut soup
50 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Minestrone
40 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Ratatouille
40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min