Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Proteína
- 48 g
- Hidratos de carbono
- 25.3 g
- Gordura
- 55.9 g
- Gordura saturada
- 25.6 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sódio
- 2050.9 mg
Receitas alternativas
Lamb korma
4 Std.
Coconut lamb curry
2 Std.
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2j 10 menit
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Shepherd's pie
55min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 Min
Irish lamb stew
6h 20min