Dispositivos e acessórios
Chilli and garlic prawns
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter20 g
-
garlic cloves3
-
oil200 g
-
lemon juice2 tbsp
-
dried chilli flakes2 - 3 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt2 tsp
-
large raw prawns (approx. 500 g), deveined, butterflied, shells and heads intact (see Tips)24
-
water600 g
-
long-grain white rice250 g
-
lemon wedges, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1410.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Gordura
55.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
52.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Three meat roulade
2h 5min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Buffalo chicken wings
45min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Pork belly with spring onions
1h 10min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Garlic prawns
25min