Eggs with coconut curry sauce
TM6 TM5

Eggs with coconut curry sauce

3.9 (60 avaliações )

Ingredientes

  • 400 g water
  • 8 eggs, room temperature (see Tips)
  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
  • 20 g ghee (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp garam masala
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g coconut milk
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
1624.6 kJ / 386.8 kcal
Proteína
17.7 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gordura
32.1 g
Gordura saturada
19.5 g
Fibra
3 g
Sódio
776.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas