Dispositivos e acessórios
Eggs with coconut curry sauce
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
eggs room temperature (see Tips)8
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
ghee (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
776.1 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1624.6 kJ /
386.8 kcal
Gordura
32.1 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
19.5 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Rendang curry
30 Min
Pad see ew
30 Min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Curried chicken rasam
50 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Curry laksa
45 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Nasi goreng
40 Min