Dispositivos e acessórios
Korean marinade
Preparação 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 430 g
Sódio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Energia
2878.7 kJ /
688 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
130.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Browned chicken mince
20min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Tuna poke bowl
1h
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Chimichurri
5min
Teriyaki sauce
25min