Dispositivos e acessórios
Korean marinade
Preparação 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 430 g
Sódio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Energia
2878.7 kJ /
688 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
130.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Barley malt powder
97h 40min
Korean Bo ssam
29h 20min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Pork and prawn dumplings
55min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Furikake
5min
Char siew sauce
10min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Teriyaki sauce
25min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h