Dispositivos e acessórios
Korean marinade
Preparação 10min
Total 40min
430 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 430 g
Sódio
7270.7 mg
Proteína
13.2 g
Energia
2878.7 kJ /
688 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
130.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fruit Ice Cream
5min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Shrimp Cocktail
50min
Furikake
5min
Finger lime tarts
2h 30min
Kimchi
149h
Bloody Mary
10min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Sticky drumettes
2h 45min