Dispositivos e acessórios
Vegan macadamia cheese ball
Preparação 15min
Total 56h 55min
8 portions
Ingredientes
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
144.9 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Gordura
27.9 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
2.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dairy free
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Baking powder
5min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Rice milk
24h 15min
Gluten free self-raising flour
10min
Vegan Parmesan
15min
Chocolate mousse
1h 10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free pasta
50min