Dispositivos e acessórios
Baked spinach and feta mushrooms
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)50 g
-
day old bread torn into pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon peel no white pith (1 x 5 cm)2 pieces
-
brown onion cut into halves120 g
-
bacon trimmed and cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 tbsp
-
Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)180 g
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed6 - 8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
653.7 mg
Proteína
12 g
Energia
953 kJ /
227 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast and brunch
54 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Lentil hotpot
12h 45min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Mediterranean carrot fritters
1h
Vegetable chilli
50min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Pea and garden mint fritters
25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min