Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 953 kJ / 227 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 5.3 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 653.7 mg
Receitas alternativas
Seafood con arroz
45min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Mixed tomato and labne salad
24u. 20min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Israeli couscous salad
1u.
Risotto verde
45min