Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 (12 avaliações )

Ingredientes

Garlic chilli oil

  • 100 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dried chilli flakes

Yoghurt soup

  • 800 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 garlic clove
  • 200 g brown rice
  • 1000 g boiling water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp dried mint
  • 1 tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn

Nutrição
por 1 portion
Energia
1633.3 kJ / 389 kcal
Proteína
16 g
Hidratos de carbono
44.6 g
Gordura
14 g
Gordura saturada
11.5 g
Fibra
7.8 g
Sódio
645.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas