
Dispositivos e acessórios
Pizza pockets
Preparação 30min
Total 1h 50min
16 portions
Ingredientes
Pizza dough
-
water220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt1 tsp
Pizza pockets
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh mozzarella cut into pieces (3 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters50 g
-
garlic cloves2
-
fresh tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ham slices, cut into strips100 g
-
salami cut into strips100 g
-
full cream milk for brushing
Nutrição por 1 portion
Energia
183.1 kcal /
769.1 kJ
Proteína
8.2 g
Gordura
7.6 g
Hidratos de carbono
19.5 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
2.9 g
Sódio
419.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia