
Dispositivos e acessórios
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
Preparação 10min
Total 20min
4 porce
Ingredientes
-
½ pomeranče (nejlépe bio), tence okrájená kůra bez bílé části
-
1 pomeranč velký, jen šťáva (cca 60 gramů)
-
60 gramů krystalového cukru podle chuti
-
500 gramů rebarbory oloupané, na kousky (2 cm)
-
1 jablko golden delicious oloupané, bez jádřince, na 8 kousků (cca 100 gramů)
-
250 gramů jahod bez stopek, na plátky
Nutrição por 1 porci
Energia
148 kcal /
622 kJ
Proteína
4 g
Gordura
0.2 g
Hidratos de carbono
29 g
Fibra
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Rebarbora
9 Receitas
República Checa
República Checa