Dispositivos e acessórios
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
Preparação 10min
Total 20min
4 porce
Ingredientes
-
½ pomeranče (nejlépe bio), tence okrájená kůra bez bílé části
-
1 pomeranč velký, jen šťáva (cca 60 gramů)
-
60 gramů krystalového cukru podle chuti
-
500 gramů rebarbory oloupané, na kousky (2 cm)
-
1 jablko golden delicious oloupané, bez jádřince, na 8 kousků (cca 100 gramů)
-
250 gramů jahod bez stopek, na plátky
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
4 g
Energia
622 kJ /
148 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rebarbora
9 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Zeleninové pyré z brambor, cukety a mrkve
40min
Květáková polévka
35min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10h 15min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Nenhuma avaliação
Ostružinové želé
1h
Zelené polévkové koření
5min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Irish dalgona coffee
10min
Fazolové pyré
15min