Dispositivos e acessórios
Tuna poke bowl
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Ponzu
-
lemon juice60 g
-
soy sauce (see Tips)80 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil2 tsp
Poke bowl
-
brown rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil1 tsp
-
sashimi grade tuna cut into cubes (1.5 cm)350 - 450 g
-
sesame seeds2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
avocado flesh only, cut into pieces (1 cm)1
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
nori sheet cut into strips½
-
Japanese pickled ginger to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2104.9 mg
Proteína
47 g
Energia
2677.5 kJ /
637.5 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
64.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Hawaiian Summer Rolls
1 h
Raw cauliflower tabouli
30 min
Miso fish with Asian greens
24 h 45 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 h 10 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 h 50 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Tuna avocado bowl
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Sunny gazpacho
25 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 h 35 min