Versões compatíveis
Zucchini bites with charred tomato dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Charred tomato dressing
- 150 g Roma tomatoes (ripe), cut into halves
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 50 g extra virgin olive oil
- 10 g tarragon vinegar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
Zucchini bites
- extra virgin olive oil, for brushing
- 3 - 4 zucchinis, trimmed and cut into 24 long thin slices (approx. 3 mm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, plus an extra 24 whole leaves (approx. 1-2 bunches)
- 250 g cream cheese, softened
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 8 portions
- Energia
- 8033.2 kJ / 1912.6 kcal
- Proteína
- 32.2 g
- Hidratos de carbono
- 20.7 g
- Gordura
- 188.5 g
- Gordura saturada
- 70.8 g
- Fibra
- 15.7 g
- Sódio
- 1942.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Nenhuma avaliação
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Cheese mousse
10 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 Std. 30 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.