Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 60.2 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 708.4 mg
Receitas alternativas
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Buffalo chicken wings
45 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10hod. 30min