Dispositivos e acessórios
Watermelon and salmon ceviche stack
Preparação 20min
Total 25min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcional) to serve2 - 3 drops
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
30.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49.7 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish tapas
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Tuna Poke Nachos
30min
Tuna poke bowl
1h
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Scallops with pea purée
25min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15min
Sunny gazpacho
25min
Miso coleslaw
20min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min