Dispositivos e acessórios
Watermelon and salmon ceviche stack
Preparação 20min
Total 25min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcional) to serve2 - 3 drops
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
30.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49.7 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish tapas
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Thai beef salad
1h 20min
Guacamole
10min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Smoked Trout Dip
15min
Fresh fennel salad
10min
Gin and cucumber cooler
10min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Mojito-style cocktail
10min