Dispositivos e acessórios
Barbecued Mexican street corn
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294.9 mg
Proteína
6.6 g
Energia
2422.4 kJ /
579 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Risotto bolognese
45min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Creamy potato mash
30min
NZ mustard sauce
15min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Sri Lankan spicy sauce
2h 30min
Freeform bread with filling
1h 35min
Pasta alla Vodka
15min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Risotto pomodori with burrata
30min