Dispositivos e acessórios
Barbecued Mexican street corn
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Chipotle mayonnaise
-
grapeseed oil200 g
-
egg room temperature1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce2 tbsp
Barbecued corn
-
water500 g
-
corn cobs with husks4
-
grapeseed oil to drizzle
-
feta cheese crumbled, to serve4 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
294.9 mg
Proteína
6.6 g
Energia
2422.4 kJ /
579 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caprese Frittata
30min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Chile con queso cob loaf
40min
Sushi Rice
1h 5min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
BBQ Pulled Chicken
40min
Pasta alla gricia
30min
Greek cabbage salad
5min
Beef tacos
25min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min