Dispositivos e acessórios
Avo and egg spread
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water (room temperature)400 g
-
eggs4
-
cold water
-
pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds2
-
avocado flesh only1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juiced (approx. 3 tsp juice)1
-
Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1352.1 mg
Proteína
8.4 g
Energia
766.3 kJ /
182.3 kcal
Gordura
13.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
6.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Beetroot smoothie
10 Min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 Min
Pink scramble
15 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 Std. 55 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Garlic prawns
25 Min