Dispositivos e acessórios
Potato and porcini mushroom soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
celery cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
onion cut into halves50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
water1200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)400 g
-
dried marjoram1 tsp
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
509.8 mg
Proteína
3.1 g
Energia
747.8 kJ /
178.7 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut soup
50min
Tuscan bean soup
30min
Tuscan bean soup
40min
Ukrainian dressed herrings
1h
Hearty seafood chowder
45min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Grisons barley soup
1h 15min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Nenhuma avaliação
Goulash soup
2h 35min