Dispositivos e acessórios
Vegetable and herb seasoning
Preparação 10min
Total 4h
100 g
Ingredientes
-
sea salt45 g
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)200 g
-
onion unpeeled, cut into halves1
-
mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
wakame flakes2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
17579.3 mg
Proteína
10.3 g
Energia
1074.3 kJ /
256.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
16.9 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
53.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Butterscotch sauce
10min
Durian Snowskin Mooncake
Nenhuma avaliação
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Ham and cheese canelé
49h
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Baked Alaska
28h 40min
Three cheese pides
1h 40min
Bao buns
Nenhuma avaliação
Honeycomb ice cream slice
4h 10min