
Dispositivos e acessórios
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Preparação 10min
Total 4h 20min
6 portions
Ingredientes
Macadamia Ricotta
-
macadamia nuts raw (see Tips)255 g
-
water to soak
-
lemon1
-
ice cubes85 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
salt (optional - see Tips)1 tsp
-
extra virgin olive oil15 g
Pistachio Pesto
-
lemon1
-
salt1 tsp
-
shelled pistachios170 g
-
fresh basil leaves only100 g
-
fresh English spinach60 g
-
extra virgin olive oil225 g
Sun-Dried Tomato Pesto
-
sun-dried tomatoes drained200 g
-
Roma tomatoes cut into halves200 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
eschalot cut into halves1
-
red capsicum cut into pieces140 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice15 g
-
agave syrup30 g
-
salt1 tsp
Herb Oil
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
fresh English spinach15 g
-
extra virgin olive oil225 g
Assembly
-
zucchini (approx. 15 cm long)225 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
tomato, heirloom (medium-sized)3
-
fresh basil e.g. petite Italian basil
Nutrição por 1 portion
Energia
1395.6 kcal /
5839 kJ
Proteína
19 g
Gordura
133.2 g
Hidratos de carbono
46.8 g
Fibra
14.9 g
Gordura saturada
20.4 g
Sódio
1271.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia