Dispositivos e acessórios
Coconut and cinnamon teff porridge
Preparação 5min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
teff120 g
-
full cream milk200 g
-
cinnamon quill1
-
pitted dates cut into pieces30 g
-
water400 g
-
salt¼ tsp
-
banana cut into slices, to serve1
-
coconut flakes to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.2 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1512 kJ /
360 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
9.1 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
54.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Acai berry bowl
10min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Chocolate energy bars
1h
Pure green goodness
5min
Hazelnut hot chocolate
10min
Cashew sour cream
10min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Maca chocolate bark
50min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Mango and turmeric sorbet
10min