Dispositivos e acessórios
Coconut coffee crunch
Preparação 20min
Total 24h 20min
6 portions
Ingredientes
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61.7 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Gordura
31.1 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
17.9 g
Hidratos de carbono
32.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Brioche
5h
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Quark chocolate mousse
1h 10min
Nut paste
10min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Crispy bread with tapenade
45min
Chocolate energy bars
1h