Dispositivos e acessórios
Coconut coffee crunch
Preparação 20min
Total 24h 20min
6 portions
Ingredientes
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61.7 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Gordura
31.1 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
17.9 g
Hidratos de carbono
32.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Panforte
1 godz. 30 min
Chocolate energy bars
1 godz.
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Lemon cake
2 godz.
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 godz. 30 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Peanut butter fudge sauce
20 min
Lemon tart
2 godz. 15 min