Dispositivos e acessórios
Coconut coffee crunch
Preparação 20min
Total 24h 20min
6 portions
Ingredientes
-
coconut cream (minimum 60% coconut extract - see Tips)800 g
-
strong brewed coffee120 g
-
honey60 g
-
pecan nuts100 g
-
gingernut biscuits cut into halves120 g
-
shredded coconut50 g
-
bananas cut into slices1 - 2
-
carob pieces for garnishing (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61.7 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1803.7 kJ /
429.3 kcal
Gordura
31.1 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
17.9 g
Hidratos de carbono
32.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
No-bake coffee cake
7h 30min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Passionfruit and coconut slice
5h
Ginger bundt cake
1h
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Chocolate and nut biscuits
55min