Dispositivos e acessórios
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Salad
-
mixed baby salad leaves75 g
-
fennel bulb thinly sliced300 g
-
celery stalks thinly sliced300 g
-
green apple unpeeled, cored and thickly sliced150 g
-
radishes trimmed and thinly sliced4
-
shaved Parmesan cheese50 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4840 mg
Proteína
16 g
Energia
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Chunky guacamole
10min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Lime coriander vinaigrette
10min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min