Dispositivos e acessórios
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Vanilla cashew cream
-
raw cashews (see Tips)150 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
-
water80 g
-
rice malt syrup1 tbsp
Crumble
-
raw almonds (see Tips)50 g
-
rolled oats50 g
-
coconut sugar30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
coconut oil20 g
Apple, rhubarb and goji berry compote
-
rhubarb cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
Pink Lady apple cored and cut into quarters1
-
freshly squeezed orange juice50 g
-
rice malt syrup30 - 60 g
-
vanilla bean split into halves lengthways, with seeds scraped1
-
dried goji berries2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
25.7 mg
Proteína
14 g
Energia
2369 kJ /
564 kcal
Gordura
32 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Hommus
15min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple sauce
20min
Basil pesto
10min
Quince paste
4h 10min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Pear and peach crumble
50min
Orange and almond cake
2h 20min